Иван Жабов отива на втория тур със сериозна преднина. Снимка Архив Черноморие-бг

Иван Жабов отива на втория тур със сериозна преднина. Снимка Архив Черноморие-бг

Партия "Средна европейска класа" подкрепя Иван Жабов на втория тур на местните избори в община Средец. Той получи 36.60% или 2119 гласа. Срещу него на втория тур ще се изправи Иван Кичев, който е получил 18.89% или 1094 гласа.

"През годините на моето управление, винаги съм се стремял да работя приоритетно за развитието на нашата община. Уважавам много хората, които имат качества, амбиция и конкретни идеи, как да развиваме община Средец.

През изминалия месец екипът на ПП "Средна европейска класа" води позитивна кампания с добри идеи, близки до нашите. В предизборната програма на кандидата за кмет от ПП "Средна европейско класа" - г-н Николай Стоилов бяха поставени цели, които ще допринесат за подобряване качеството на живот на жителите на община Средец. Тези цели са и мои приоритети в един следващ мандат. Затова отправих предложение към г-н Стоилов и екипа му, заедно да работим през следващите 4-ри години и да продължим развитието на нашата община като привлечем инвеститори и европейско финансиране, за да можем да създадем едно по-добро място за живеене за хората!", заяви Иван Жабов!