DSC_9185

DSC_9185

Семейство бардове с концерт на 1-и август

своите почитатели, колеги, приятели и гости на Бургас довечера. Концертът е от 18.00 часа в Дома на писателите на улица "Вола" 1 с вход свободен, научи сайт "Черноморие". В бургаската си сценична изява Иван и Живка включват хитови песни по текст на поета - бард Ненков. По негови стихове пеят Тони Димитрова, Веселин Маринов, формация "Тоника", вокална група "Щурците".

Иван Ненков е основател на фестивала на поети с китара "Морски струни" в Несебър. Той е автор на поетичните книги "Тракийски кон", "Търговците в храма", "48 песни", "Корабен дневник". Известен е, като един от първите автори на популярното шоу НЛО .Със съпругата си Живка Митова са изнесли стотици концерти в Бургас, страната и в чужбина. Сред най-силните им участия са гостуванията на двойката в Канада и Австрия.

За последно семейството - бардове Ненков - Митова пяха пред бургазлии преди повече от година. Тогава те избраха културен център "Морско казино", за да изнесат концерт. И досега Живка Митова съчетава участието си в концерти и ръководи вокална група "Морски звезди" към Общински детски комплекс – Несебър. Тя е автор на една стихосбирка и съавтор с Лилия Христова на поетичната книга "Родена в понеделник".