Данчо Караджов и групата очаквта с нетърпение концерта в Бургас

Данчо Караджов и групата очаквта с нетърпение концерта в Бургас

Рок група "Сигнал" разказва 45-годишната си история със симфоничен концерт. "Направихме този спектакъл с огромен успех миналата година в Зала 1 на НДК по повод нашия сценичен юбилей. Сега искаме да го представим и на жителите и гостите на морския ни град. Аранжиментите са дело на талантливия маестро Димитър Косев. Обещаваме емоция, обещаваме да докоснем сърца, обещаваме любов и споделени чувства!", споделя създателят и фронтмен на групата Данчо Караджов. "Публиката аз издигам на пиедестал! А публиката в Бургас винаги е била искрена и раздаваща се и ние ще й предложим един коренно различен "Сигнал"!", категоричен е той.

"Сигнал Symphonic" ще поднесе на ценителите вълнуващ нов и различен прочит на златните и незабравими хитове: "Да те жадувам", "Липсваш ми", "Сбогом", "Зелени сигнали", "Сляп ден", "Спри се", "Лодка ли е любовта", "Може би" и др.

Концерт-спектакълът "Сигнал Symphonic" ще е на 11-ти август от 20.00 ч. в Летен театър - Бургас. Билети вече са пуснати в продажба в мрежите, както и каса "Часовника".

Галерия