Силвия Кацарова ще излезе на сцената на Летния театър в Бургас на 14-ти август. Снимка Лина Главинова

Силвия Кацарова ще излезе на сцената на Летния театър в Бургас на 14-ти август. Снимка Лина Главинова

Силвия Кацарова обещава незабравима среща на почитателите си в Бургас. Певицата ще изнесе концерт на 14-ти август от 20.30 часа в Летния театър в морския град. Тя гостува тук по покана на културна организация "Арт Мелпомена", а поводът е 45 години творческа дейност.

Концертът, който е под наслов "45 години на сцена", ще бъде своеобразна ретроспекция на изключително успешната ѝ музикална кариера - първо като част от група "LZ", а след това и като солов изпълнител. Повече от два часа публиката ще има възможност да се наслади на най-големите ѝ хитове, сред които "Топъл дъжд", "Обещай ми любов", "Големият кораб минава", "Бяла въздишка", "Провинциална пролет" и много други под съпровод на някои от най-добрите музиканти в България. Освен тях компания на сцената ще ѝ правят нейната прекрасна дъщеря Теди Кацарова и Дичо. Специфичният ѝ и разпознаваем тембър, нейната харизма и невероятното ѝ сценично присъствие я превръщат в любим изпълнител на няколко поколения българи, а лятното ѝ турне е нейният реверанс към вярната ѝ публика, която вече 45 години не спира да я подкрепя. На концерт-спектакъла освен да чуе любими евъргрийни, публиката ще има възможност да се запознае и с нейна автобиографична книга, която излезе само преди няколко месеца и се превърна в бестселър. Още много други изненади, както и какво е вдъхновило Силвия Кацарова да напише своята автобиография точно сега, ще разберат само тези, които изберат да прекарат вечерта си в нейната звездна компания.

Билети за концерта на Силвия Кацарова се продават на каса "Часовника". Местата са ограничени, заради 50% запълняемост на залата според разпоредните на Министерството на здравеопазването.