"Синята коалиция" прескочи БСП и кризата

Със събирането, озвучено с рокендрол, седесарски песни и много бира, бе даден старт на синьото лято, през което освен почивка, на сините им предстои много организационна работа по подготовката на следващите избори.

 

Освен от организаторите от СДС и ДСБ, купонът бе уважен и от други партии в дясното пространство – "Гергьовден", ВМРО и "Новото време".

В продължение на часове представителите на десните сили в Бургас и техни съмишленици демонстрираха спортен хъс и премериха сили в отборни и индивидуални състезания. Едно от тях бе „Бягане с политически препятствия”, като препятствията (във вид на кашони) носеха имена "БСП", "Кризата", "ДДС", "Цигарите", "Корупцията". Условието бе през тях да се премине възможно най-бързо и никое да не бъде съборено.  Повече от 30 бяха желаещите да премерят възможностите си в битката с политическите препятствия, с които се справиха блестящо.

Дамите от "Синята коалиция" пък надминаха мъжете в състезанието по ядене на бира, в което трябваше да опразнят купа бира със супена лъжица – прави и без да се навеждат. Там спортен хъс демонстрираха най-вече членовете на най-новия клуб на СДС – в квартал "Победа".