Концертът е на 8-ми юли в Летния театър в морския град

Концертът е на 8-ми юли в Летния театър в морския град

"СкандаУ" ще изнесе концерт в Летен театър в Бургас на 8-ми юли. Началато е от 20:30 часа. Те гостуват в морския град по покана на културна организация "Арт Мелпомена". Заради извънредната епимедична обстановка и мерките за сигурност, местата са ограничен брой. В Летния театър ще влязат едва 50% от феновете на "СкандаУ". А билети за концерта им се продават на касата до Часовника и са на цени - 18 и 20 лева.

За една година група "СкандаУ" събраха повече от 14 000 свои фенове в най-голямата спортна зала в страната - "Арена Армеец" в София. Обиколиха най-големите зали със "СкандаУ Хайвера Tour" - зала "Орловец" в Габрово, "Арена Шумен", Дворец на културата и спорта във Варна, "Монбат Арена" в Русе и зала "Колодрум" в Пловдив. Посетиха нашите сънародници в Чикаго, Торонто, Денвър, Лас Вегас, Солон, Лондон и Австрия, а сега, на 8-ми юли СкандаУ ще бъдат в Бургаския летен театър.

През 2019 година "СкандаУ" направиха парчетата "Арабия" с Атанас Колев, "Дръж са Либе" - с Борис Солтарийски, "Спомен от рана", "Рамбо" и "Кольо Фичето". Участия в колаборации: "Нецъфнали рози" - Веси Бонева и Лъчо и "Латино сеньорита" - Михаела Филева и Тото.

По време на извънредното положение "СкандаУ" зарадваха своите почитатели с два онлайн концерта, като единия - "10 години СкандаУ".