Билетите за изявата на Лили Иванова са пуснати в продажба

Билетите за изявата на Лили Иванова са пуснати в продажба

"Слънчев бряг" АД ще отбележи началото на 60-ия си сезон със събитие на 12-ти юни, на което ще посрещне специалния си гост Лили Иванова. В партньорство с БГ Радио "Слънчев бряг" АД ще направи достъпна музиката на голямата звезда на българската поп музика.

Със златни букви в историята на комплекса са записани годините на провеждане на международния фестивал за поп музика "Златен Орфей" (1965-1999). Именно с фестивала самата Лили Иванова свързва спомена си за Слънчев бряг. "Фестивалът "Златният Орфей" е моят незабравим спомен за Слънчев бряг. Вълнението на музиканти, композитори, автори на текстове, аранжори, изпълнители и на публика беше нещо, което не може да се опише – бяха наистина незабравими и вълнуващи дни", сподели примата на родната музика.

Официалното събитие по откриването на летен туристически сезон 2019 г. в Слънчев бряг ще се проведе на 12 юни 2019 г. в "Bedroom beach club" със специален гост Лили Иванова. На събитието по случай 60-тия рожден ден "Слънчев бряг" АД ще покани всички професионално ангажирани с развитието на комплекса, ресорни институции, представители на национални и местни бизнес организации.

Всеки посетител на курорта ще има възможност да присъства на концерта на Лили Иванова, закупувайки билет от мрежата на Eventim. Цената на билетите, които вече са пуснати за свободна продажба е 40 лева.