Щастливци се оказаха в сектор Б, при които слезе Графа и им пях на една ръка разстояние

Щастливци се оказаха в сектор Б, при които слезе Графа и им пях на една ръка разстояние

Социалните мрежи прегряха по време на и след акустичния концерт на Графа - "Утре отново", който се състоя в Летния театър на Бургас снощи. Десетки снимки, клипове, видеа на живо и коментири буквално взривиха фейсбук през последните по-малко от 24 часа. Концертът на Графа в Бургас е очакван, не само, заради невероятните му изпълнения, но и защото с него меломаните в морския град символично слагат началото на лятото. Почитателите на певеца нямаха търпение да се снимат с него дори по време на концерта, а на финала част от зрителите в сектор "Б" се оказаха истински щастливци, защото Графа слезе от сцената и пя на една ръка разстояние от тях.

Публиката в Бургас имаше възможност да пее и танцува, докато Графа изпълняваше свои хитове редувайки китарата с пианото. След силното начало, при което той бе сам на сцената, един по един се появиха брилянтните му музиканти – Борислав Бояджиев – Борче, Александър Обретенов, Мирослав Иванов и Венци Трифонов.

Летният театър бе озвучен от песните на Графа - "Ти грееш", "Огън", "Най-щастливият човек", "Химера", "Да", красивите интерпретации на любимите, но малко позабравени "Имаш", "Именно ти", "Слънце в очите ти". Концертът не мина и без  "Ако има рай", "Дим да ме няма" и "Моменти".

Следващият концерт от турнето "Утре отново" е на 15-ти юли във Варна.

Галерия