Двубоят ще се играе на 11-ти април, неделя. Снимка ОФК Созопол

Двубоят ще се играе на 11-ти април, неделя. Снимка ОФК Созопол

Отборът на ОФК "Созопол" отпътува за Трявна, където ще отседне преди двубоя от 26-ия кръг на Втора лига срещу "Янтра" - Габрово. Възпитаниците на Костадин Ангелов ще домакинстват на градския стадион "Ангел Кънчев" в Трявна до края на сезона, заради ремонтните дейности на стадион "Христо Ботев" в Габрово. Морският тим отново заминава с настроение преди важната визита на Янтра, като ще се опита да вземе своето.

"Созопол" се готви сериозно цяла седмица, а в днес, от 17:00 часа ще направи последна тренировка в Трявна. Поражението от "Хебър" у дома с 1:2 през седмицата вече е забравено, а в тима на Маргарит Димов мислят за важната битка в неделя. Наставникът на "небесносините" ще може да разчита на всички свои футболисти, освен на наказания за натрупани картони Антонио Ласков. Опитният капитан Петър Кюмюрджиев също отпада от сметките, както бе и в последния двубой с "Хебър". "Созопол" отново излиза като фаворит и ще търси позитивен резултат далеч от дома, а през есента "небесносините" записаха първа победа от началото на сезона именно срещу този съперник, побеждавайки го с 1:0 на "Арена Созопол" с попадението на Ариф Ферадов в 18-та минута.

Двубоят с "Янтра" е на 11 април, неделя, от 17:00 часа, на стадион "Ангел Кънчев" в град Трявна.

Главен съдия на двубоя е Иван Пенчев от Стара Загора с помощници Цветан Горанов и Иван Копчев от Пловдив. 4-и съдия е Валентин Станчев от Сливен. Съдийски наблюдател е Йордан Дурчев, а делегат на БФС е Петко Павлов и двамата от Велико Търново.