Новите попълнения бяха представени днес. Снимки ФК Созопол

Новите попълнения бяха представени днес. Снимки ФК Созопол

Отборът на "Созопол" ще изиграе утре своята четвърта контролна среща от зимната подготовка. "Небесносините", които се подготвят в домашни условия, ще имат за съперник ФК "Розова долина" - Казанлък. Спарингът е предвиден за сряда, 30-и януари, от 13:00 часа, на стадиона на Тунджа в село Ягода.

"Вампирите" имат апетит за челната позиция в Югоизточната Трета лига този сезон, но не на всяка цена.

В първите три проверки възпитаниците на Маргарит Димов записаха две победи и поражение. "Небесносините" спечелиха срещу втородивизионния ФК "Локомотив" - Горна Оряховица с 3:0, след две попадения на французина Уилфред Гримо и едно на Стефан Стойнов. Последва и пълен обрат с 3:2 срещу "Хасково 1957", водени от Емо Ангелов - Бабангида. Победното попадение вкара едно от новите попълнения - нападателят, който е юноша на "Марица" -Пловдив и последно защитавал цветовете на Хебър Пазарджик - Георги Георгиев в последнта минута на мача. Другите два гола реализираха Яни Николов и Кристиян Иванов. В последната контрола, "Созопол" отстъпи с 5:2 от втородивизионния ОФК "Поморие", като двете попадения за "небесносините" реализира футболист номер едно за 2018 на клуба - полузащитникът Антонио Ласков от статични положения.

Младият талантлив нападател Георги Георгиев е роден на 14-и май 1997г. Защитавал цветовете на "Хебър" - Пазарджик, "Тракиец" - Главиница, "Ботев" -Пловдив, "Векта" - Пловдив и "Марица" - Пловдив като юноша.

Днес, изпълнителният директор на клуба Румен Димов представи и дугото ново попълнение - бившият нападател и голмайстор на ОФК "Несебър" за сезон 2015/16 с 30 попадения в Югоизточната "В" група - Трайо Грозев. Опитният състезател, който ще се опита да помогне на клуба, за да изпълни целта, е роден на 04 януари 1984 година.

Галерия