Контролата на Созопол срещу Поморие е на 10-и ноември

Контролата на Созопол срещу Поморие е на 10-и ноември

ОФК "Созопол" ще провери качествата на двама нови футболисти в контролата срещу "Поморие", която ще се играе на 10-и ноември, петък, от 14.00 часа на стадион "Арена Созопол". Единият тестван е от отбор в Трета лига, а другият – чужденец. Старши треньорът Румен Димов не пожела да обяви имената им на този етап. Същевременно Димов посочи, че той и помощниците му ще наблюдават тази събота и неделя мачове от Трета лига с участието на играчи, които са набелязани за привличане.
Спаринга между черноморските съседи утре ще пропуснат деветима от домакините. Шестима от графата "основни" получават почивка, а Георги Петров и Милен Димов се възстановяват от операции, съответно на коляното и на глезена. Габриел до Кармо пък чака в Бразилия да получи нова виза D, която ще му даде право на едногодишно пребиваване извън родината. И тримата ще се включат пълноценно в зимната подготовка на Созопол от януари догодина.
Днешната тренировка на "Арена Созопол" ще водят помощник-треньорът Маргарит Димов и кондиционният треньор Михаил Ралев, които ще положат практически изпит пред заместник-директора на Българската треньорска школа по футбол Юри Николов. Ралев ще се доказва за кетап като кондиционен специалист, а Димов – за треньорски лиценз "А".