Намаленията ще очакват посетителите на изложението Beauty Talks & Expo

Намаленията ще очакват посетителите на изложението Beauty Talks & Expo

Страхотни намаления ще предложат от СПА център "6th Sense" и "SENSE Beauty Salon" на гранд хотел и СПА "Приморец" на посетителите на изложението "Beauty Talks & Expo". Отстъпките са по случай празника на жената 8-ми март. Всеки, посетил щанда на царството на красотата и релакса, ще има възможност да получи безплатна консултация относно процедурите и услугите и специален ваучер. Той ще предлага вход на супер цена за термалната зона на гранд хотел и СПА "Приморец" - вътрешен басейн, сауна, арома сауна, парна баня, солена вана, джакузи, релакс зона. Изненадите не свършват дотук. Дамите получават и 20 % намаление за фризьорски услуги в салон "SENSE", разположен на първа линия море, както и ще могат да използват безплатна консултация с козметик.

Освен среща с консултанти от бюти индустрията на атрактивни щандове, представящи различни иновации, продукти и услуги, първото издание на "Beauty Talks & Expo" ще предложи интересни лектори като "Ергенът" на 2022 г. Виктор Стоянов, стилист и дизайнер Антония Йорданова, дерматолог д-р Мария Тончева, астролог Валентина Радиева-Маренова, специалист по хранене и диетика проф. Донка Байкова и други. Във всички дни на ивента, всеки посетил изложението може да получи страхотни намаления, а томбола на празничния 8 март ще раздаде и награди.

Не пропускайте възможността да се срещнете с различни специалисти и да получите съвети от тях. Разкрийте своята истинска красота с премиалните услуги на СПА център "6th Sense" и "SENSE Beauty Salon".

От 4-ти до 8-ми март в мол "Галерия", СПА мениджър Виктория Станкова ще е на ваше разположение за консултация, въпроси и специални подаръчни намаления.

Галерия