"Спартак 1918" избира най-добър играч и фен път и следва успешна политика.

 

От "Спартак" отново обявиха, че работят по дългосрочна програма, като първата цел е влизане в Б група, а след това и завръщане в елита. Сред доказателствата за верните решения е и фактът, че феновете отново се връщат на стадиона, а дори на гостуващите срещи присъстват между 50 и 200 почитатели на варненския тим - това е най-многобройната агитка при гостуванията на всички тимове в групата.

Освен това "Спартак" е убедителен лидер и най-вероятният участник в професионалния футбол догодина. В приоритетите на клуба е да разчита както на терена, така и в ръководството на собствени кадри.

През цялата следваща седмица спартаклии и варненци ще могат да дадат своя глас в 3 категории в няколко медии: най-добър играч верен на каузата "Спартак", като засега предимство пред останалите имат капитанът Латин Венков и Боян Илиев; в предложението най-верен фен безспорен лидер е най-възрастният почитател на клуба 93-годишният бай Иван и номинация за най-изявен млад играч, където се състезават юношите, които играят и при мъжете, сред които Пламен Иванов, Станислав Желязков, Георги Димитров, Борис Василев и др.

Анкета

1. Най-добър футболист верен на каузата "Спартак"

а) Латин Венков

б) Боян Илиев

в) друг - посочете име

2. Най-верен фен

а) бай Иван

б) фенклуб "Соколи"

в) фенклуб "Шипченски сокол"

г) друг - посочете име

3. Най-изявен млад играч

а) Пламен Иванов

б) Станислав Желязков

в) Георги Димитров

г) Борис Василев

д) друг - посочете име

 

Днес+