Police13

Police13

Спасиха пиян германец при опит за полет от 4-я етаж

Към мястото се отправил автопатрул и велопатрул "Юг". На покрива на хотела се качили полицаи Величко Чернев и Георги Проданов. Двамата успели да издърпат младежа от рисковата зона, като с белезници го неутрализирали за металната конструкция, поддържаща соларните системи на хотела.

Полицаите решили, че заради употребата на алкохол, не могат да върнат туриста по обратния път през покрива. Това наложило да се търсят съдействие от Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" - Несебър. Пожарникарите изрязали част от козирката на терасата на последния етаж и безаварийно свалили неадекватния младеж на терасата. Същият е откаран в Районно управление "Полиция" - Несебър.

По думите на приятелите на М.Б. било предвидено почивката им да продължи една седмица, като основно посещавали увеселителни и питейни заведения в Слънчев бряг. Нито един от тримата немски туристи нямал обяснение защо М.Б. се качил на покрива на хотела и се опитвал да скочи от там. След като бил задържан за срок от едно денонощие немския младеж – М.Б. е освободен и заедно с приятелите си отлетял за Германия.

Снимка Архив