Мариан Бачев (вляво) е един от актьорите, които участват в спектакъла

Мариан Бачев (вляво) е един от актьорите, които участват в спектакъла

Спектакълът "Докато ти спеше" ще има своята морска премиера. Продуцентска къща "Ажур Пико", драматично-куклен театър "Константин Величков" - Пазарджик и културна организация "Арт ателие" представят малка нощна комедия - постановка на Богдан Петканин. Сценографията е на Милен Боричев. Участват - Антоан Петров, Мариан Бачев, Ева Тепавичарова, Кирил Ефремов, Деси Бакърджиева, Светломир Радев.

След полунощ, докато ти спиш, те се пробуждат и живеят сред нас. След полунощ, докато ти спиш, те започват да бродят сред нас, да правят ремонт с бормашина, да пукат гуми, да правят околосветско с асансьора, да блъскат по радиаторите, да пускат прахосмукачката, да си играят с кучето, да свирят на барабани, да местят мебели, да изхвърлят боклука, да пеят в банята, да блъскат вратите... Докато ти не се събудиш и не станеш един от тях.

Постановката ще се играе на 30-ти юни от 20.00 часа на сцената на Летен театър в Бургас. Билети се продават на касата на Часовника. За повече информация и резервация тел. 0894/898-098 - Маруся Русева - организатор.

Галерия