Снимки ще има на гаровия площад Славейков. Снимка Община Варна

Снимки ще има на гаровия площад Славейков. Снимка Община Варна

Движението в част от Варна ще бъде преустановено, заради снимките на новия филм "Диви" на режисьора Мартин Макариев, съобщиха от пресцентъра на Община Варна. На 29-ти септември се преустановява преминаването на превозни средства за времето от 08.00 до 11.00 часа на булевард "Приморски" - в частта от гаров площад "Славейков" до кръстовището с улица "Колони".

На 30-ти септември се спира движението за времето от 07.00 до 14.00 часа на булевард "Мария Луиза" - в отсечката от улица "Шипка" до кръстовището с булевард "Владислав Варненчик". За същия период забраната ще важи и за отсечката на булевард "Владислав Варненчик" - от кръстовището с булевард "Мария Луиза" до кръстовището с булевард "Съборни", както и за участък от булевард "Христо Ботев" - от кръстовището с улица "Кракра" до кръстовището с улица "Бачо Киро". Автомобилите на градския транспорт ще преминават по улица "Съборни", зад катедрален храм "Успение Богородично". Същия ден ще бъде спряно движението на автомобили за времето от 14.00 до 18.00 часа на улица "Драгоман" - в отсечката от кръстовището с булевард "Мария Луиза" до кръстовището с булевард "Съборни".

На 1-ви, понеделник, преминаването на превозни средства ще бъде преустановено за времето от 13.00 до 16.00 часа по улица "Вълноломна".

Ограниченията не се отнасят за градския транспорт и почистващите фирми.