Искам град, в който хората да са спокойни, уверени и горди, защото живеят щастливо и получават достойно възнаграждение за труда си, което осигурява добра грижа за семействата им, казва Станислав Иванов.

Искам град, в който хората да са спокойни, уверени и горди, защото живеят щастливо и получават достойно възнаграждение за труда си, което осигурява добра грижа за семействата им, казва Станислав Иванов.

Скъпи съграждани, обръщам се към Вас като баща, син, приятел и бургазлия. От тези бургазлии, влюбени в града си и хората му. Всичко, което съм до този момент е свързано с дома ми тук -  първите ми крачки, първите ми думи, първите приятели, първата любов.

Днес няма да ви продавам мечти и да Ви обещавам света, а ще ви опиша любимия Бургас, в който искам да живеем заедно.

Искам град, в който хората да са спокойни, уверени и горди, защото живеят щастливо и получават достойно възнаграждение за труда си, което осигурява добра грижа за семействата им.

Искам град, с пълни улици от млади хора и млади семейства, където да срещам приятели, колеги, съмишленици, децата им, внуците.

Искам град,  с благоустроени, красиви и уютни квартали, в които кипи живот.

Искам град с честно, открито и почтено управление, в който думите корупция и “наш човек“ да са забравени в историята.

Искам град, за който да се говори в България и по света – за неговата красота и чистота, безопасност и сигурност, просперитет и развитие, уникален културен и исторически облик.

Скъпи съграждани, обръщам се към вас като баща, син, приятел и бургазлия. От тези бургазлии, влюбени в града си и хората му. Вярвам, че Бургас може да бъде град на моите и вашите мечти.

В неделя предстои да направим своят избор за управлението на Бургас.

Това не е избор за партии, а избор за личности, които знаят, могат и искат града ни да благоденства.

Избор, дали искаме още от същите скъпи паркове и спирки или искаме реално развитие и добруване за хората в Бургас.

Избор да осигурим реален контрол върху харченето на парите ни и работещи решения за всички.

За 16 години, всяка власт се бетонира и залита в посоки, различни от интереса на хората. Знам, че бургазлии сме мъдри и ще вземем правилното решение. Заедно можем да напишем следващата глава от историята на Бургас.

Гласувайте с номер 66 и преференция 109 за да превърнем Бургас в едно по-добро място за живеене.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия