Коледният концерт е запазена марка на Стефан Диомов. Снимка Архив Черноморие-бг

Коледният концерт е запазена марка на Стефан Диомов. Снимка Архив Черноморие-бг

Стефан Диомов отново ще зарадва своите почитатели с двоен Коледен концерт. Датата е 11-ти декември от 17.00 и 20.00 часа в залата на Бургаската опера. Публиката ще се наслади на най-обичаните и известни песни на маестрото, превърнали се отдавна в шлагери на българската популярна музика. „Вече имам общо 26 коледни песни. Подготвил съм и няколко съвсем нови песни, с които искам да изненадам и зарадвам бургазлии“, сподели още маестро Диомов.

В коледния спектакъл ще участват редица любими изпълнители – Милица, Ралица, Драго и Емил от „Тоника СВ“, Ева Найденова и Хари Шерикян от „Тоника“, Божана Иванова, Виктория Главчева, внукът на композитора - Божидар Неделчев и вокална група „Изгревчета“, както и танцьорите от „Дюн“.

Аранжиментите на песните са на Георги Милтиядов, а съпроводът ще е на оркестър с диригент Левон Манукян. Водещ на двата спектакъла ще бъде Мина Пенкова.

За още по-доброто настроение и празничната атмосфера в залата си носете камбанки и звънчета.

Билетите за двата коледни концерта на Стефан Диомов са пуснати в продажба на касата на драматичен театър „Адриана Будевска“, която се намира в центъра на Бургас. Цената е 20 лева за редовен билет и 15 лева за ученици, студенти и пенсионери.