24 фотографии са включени в изложбата на композитора. Снимки Стефан Диомов

24 фотографии са включени в изложбата на композитора. Снимки Стефан Диомов

Стефан Диомов остана верен на традицията си. Вече десета година маестрото обикаля света с фотоапарат и камера. Така емоционалните му преживявания от туристически пътешествия той запечатва за себе си. А после ги споделя пред бургазлии и гостите на града. Този път той се представя с фото разказа си "Там, някъде на юг…".

В центъра на неговите преживявания са островите Мавриций, Сейшели, Мадагаскар, които от векове се мият от тюркоазените води на Индийския океан. "Досега съм посетил много места по света, но тази приказност, екзотика, красота, която видях е неповторима. Прелест за сетивата и душата", сподели през сайт "Черноморие" Стефан Диомов.

24 цветни фотографии в голям формат, избрани от него, ще включва фото разказа му "Там, някъде на юг...".

Изложбата ще бъде подредена на специални пана на алеята пред културен център "Морско казино". Датата на откриването е 1-ви август от 20.00 часа. Освен експозицията присъстващите ще видят и документалния му филм със същото заглавие. Прожекцията е на открита сцена "Охлюва".

Към неповторимото авторско събитие на маестро Диомов настроение ще създадат малките певци от вокална група "ИзгревЧета".

Изложбата може да бъде разгледана до 31-ви август.

Галерия