Само споменаването на името "Обичайните заподозрени" предизвиква асоциация за хубава музика, добро настроение и танци. Стефан Вълдобрев и неговият грандиозен бенд от приятели – Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов-Еко и Стоян Янкулов-Стунджи, са избрали Бургас за една от спирките в лятното си турне.

Едва ли има човек, който да не си е тананикал летния хит "По полека". Сега талантливите музиканти идват с още много забавни и мелодични парчета, събрали в себе си сладко-соления вкус на лятото, слънцето, морето и любовта. Самите заглавия на песните предизвикват усмивка и подготвят сетивата за нещо хубаво, забавно и вълнуващо - "Голяма работа", "Играча на мача", "Правило едно", "Приятелю", "Венерианецът", "Хубаво ми е" и др. Публиката ще има удоволствието да танцува и да се забавлява с най-известните хитове на Стефан Вълдобрев и компания, както и да чуе заредените с много енергия песни от миналогодишната успешна продукция "Жълт код".

Всеки, който иска да стане част от лятната емоция на "Обичайните заподозрени" нека дойде на 30-ти август от 20:00 ч. в Летния театър. Концертът се реализира в Бургас със съдействието на културна организация "Арт ателие" и Маруся Русева. Билети се продават на касата на "Часовника" и в мрежата на ивентим.