Стефан Янев бе на работно посещение в Бургас. Снимка Български възход

Стефан Янев бе на работно посещение в Бургас. Снимка Български възход

Лидерът на политическа партия "Български възход" генерал Стефан Янев посети Бургас. Той се срещна с общинските лидери на партията в област Бургас и проведе няколко срещи с браншови организации и работодатели.

"Радвам се, че в Бургас активът  на партията се увеличава и ставаме все по-силни. Виждам, че тук продължава да се работи всеки ден в посока по-силни листи за местните избори и съм сигурен, че "Български възход" ще бъде сериозен фактор на местния вот през октомври, както в община Бургас, така и в съседните общини. Една година след създаването на партията съм горд, че продължаваме да събираме съмишленици и хора, които вярват в нашата политика и каузи. Както винаги съм казвал, желанието ми е ние се заобграждаме с хора, на които "им пука" наистина за бъдещето на България. Убеден съм, че структурите ни в Бургас и региона са готови за местните избори през октомври", каза Стефан Янев при срещата си с актива на партията в област Бургас.

От "Български възход" анонсираха, че до няколко дни ще обявят имената, с които ще влязат в битката на местните избори в община Бургас.