Стефан Янев и Виолета Комитова се срещнаха с членовете и симпатизантите на Български възход. Снимки Петя Добрева

Стефан Янев и Виолета Комитова се срещнаха с членовете и симпатизантите на Български възход. Снимки Петя Добрева

"Тук сме, за да подготвим предстоящите избори. Ще търсим диалог и здрав разум", каза председателят на партия "Български възход" Стефан Янев на брифинг в Бургас. "Явяваме се самостоятелно на изборите, но водим разговори за подкрепа", допълни Янев. Той призна, че ще води листа на предстоящите избори в София, но в понеделник ще стане ясно в кой точно район. Виолета Комитова ще бъде водач на листата във Втори многомандатен избирателен район Бургас за втори път.

Стефан Янев и Виолета Комитова участваха в областното събрание на "Български възход", което се проведе тази вечер в Конгресния център в Бургас. На него присъстваха членове и симпатизанти на партията от цялата страна, както и председателите на общинските структури по места. Официално бе обявено, че областният координатор на партията е Стоян Грозев, за което "Черноморие" вече писа.

Срещата започна с музикален поздрав от група от Поморие. Водещ на събранието бе Явор Жеков - кандидат за народен представител от листата на "Български възход" на изборите миналата есен.

Галерия