Фестивалът ще се проведе на 5-ти и 6-ти август на пристанището в Бургас. Снимка Архив Черноморие-бг

Фестивалът ще се проведе на 5-ти и 6-ти август на пристанището в Бургас. Снимка Архив Черноморие-бг

"Street Food & Music Festival" акостира за втора година на пристанището в Бургас. На кулинарната морска арена ще се развихрят най-добрите Street Food готвачи в България, които ще ви поднесат с много артистичност най-новите тенденции в съвременната култура на хранене. Освен това, популярни артисти, музиканти и готвачи ще приготвят на живо някои от любимите си ястия и ще ни разкажат своите кулинарни тайни.

Очаквайте вкусните демонстрации на живо на Севда Димитрова, която бе един от най-интересните участници в "MasterChef" и Габриела Наскова.

Докато похапваме вкусно, ще се посмеем и с най-новия комедиен феномен в България - Врачка Илия, който ще ви разсмее със своите съвети за здравословно хранене в един съвсем нов за българската сцена формат – Sit Down Comedy! През втория фестивален ден комедията е в ръцете на Юлия Коларова и нейните предизвикателни кукли!

А за музикалната програма на фестивала ще се погрижат рок кралицата Милена, купонджиите от Джанго Зе, рапърът, който не познава цензурата - Ицо Хазарта, участниците в "Гласът на България" - Кристина Дончева и Илин Папазян, както и младата певица MINNA. Специална изненада ще бъде появата на култовата група "Жигули" на 6-ти август 2020.

Фестивалната програма ще приключва с диджей партитата на DJ Ramsey Herkules и DJ Chichanes, както и с лятно кино под звездите с филмите "Сент Амур" и "Кухня: Последната битка".

"Street Food & Music Festival" откри изключително много фенове в Бургас, затова и тази година ще съберем най-добрите кухни на колела на пристанището! Тенденциите в Street Food културата са неразривно свързани с пулса на градската култура, затова сме забъркали вкусна комбинация от двете в новата ни фестивална програма!", споделя Николай Тодоров, автор на "Street food & Music Festival" идеологията.

А най-хубавата новина е, че фестивалната зона ще стане част и от "SPICE Music Festival", който поема щафетата на 7-ми, 8-ми и 9-ми август 2020 отново на пристанищете. На тези дати достъпът до "Street Food" зоната ще е възможен само за притежатели на билет за "SPICE Music Festival".