Рекламните пана могат да се открият на възлови места в града. Снимки Община Бургас

Рекламните пана могат да се открият на възлови места в града. Снимки Община Бургас

Ванеса Александрова, студент във филиала на Националната художествена академия в Бургас, изучаваща специалност "Книга, илюстрация и печатна графика", нарисува рекламните флаери за играта, която ще се проведе в рамките на Националната изложба за цветя "Флора Бургас". Преди това Ванеса е учила в Националната гимназия за приложни изкуства "Св. Лука". Към днешна дата се развива като графичен дизайнер и илюстратор.

Тя е създала няколко различни визии на рекламния материал, който се разпространява на възлови места в града.

Всеки, който иска да участва в играта, трябва да открие флаера с рекламната визия на експото, да попълните данните си -  име и телефон на гърба листовката и да я пусне в специалните кутии, които ще бъдат поставени на централния вход на експозиционен център "Флора" по време на изложението от 27-ми април до 6-ти май.

Флаери ще може да откриете на няколко културни обекта в града - Културен дом НХК, културен център "Морско казино", галерия "Георги Баев", Център за съвременно изкуство и библиотека, Туристическия информационен център до "Часовника". Флаери има и в автобусите на "Бургасбус", които пътуват по градските линии.

Името на печелившия ще бъде изтеглено в 17.00 часа на 6-ти май. Наградата е пъстра кошница пълна с ароматни цветя, луковици, арт и био продукти, мед и още много цветни изненади.

Галерия