Посетителите ще могат да видят нагледно придобитите от учениците умения. Снимки Архив Черноморие-бг

Посетителите ще могат да видят нагледно придобитите от учениците умения. Снимки Архив Черноморие-бг

Бургаското СУ "Иван Вазов" ще отбележи патронния си празник със серия от събития. Те ще съберат ученици, преподаватели, бивши и бъдещи възпитаници в навечерието на най-светлия християнски празник Възкресение Христово. Великденската изложба на Школата по керамика към училището ще прикове вниманието на посетителите на културен център "Морско казино". Произведенията на децата от школата ще бъдат подредени в зала "Георги Баев", а експозицията ще бъде официално открита на 19-ти април в 17.00 часа. Тя ще може да бъде разгледана от 19-ти до 21-ви април.

Училището ще посрещне бъдещите си ученици и техните родители в Дни на отворените врата, които ще се проведат на 19-ти и 20-ти април от 08.00 до 14.00 часа. Посетителите ще могат да разгледат оборудваните кабинети в гимназията, където се обучават учениците от специалността "Извършване на термални процедури в балнеологични и други възстановителни центрове", както и класните стаи, в които се обучават децата от подготвителна група и първи клас, оборудвани по програмата на община Бургас "Първокласно начало".

Събитията са свързани с 64-та годишнина от създаването на СУ "Иван Вазов" и са посветени на неговия патрон - патриарха на българската литература Иван Вазов.

Галерия