Преди концерта ще бъде открит благотворителен базар, каза Ева Михалева - председател на "Жени ГЕРБ" (вляво). Снимка Лина Главинова

Преди концерта ще бъде открит благотворителен базар, каза Ева Михалева - председател на "Жени ГЕРБ" (вляво). Снимка Лина Главинова

Билетите за благотворителния концерт, организиран от ГЕРБ-Бургас, вече са изчерпани. Събитието в помощ на пострадалите от наводнението от 25-и октомври, при което сериозно пострадаха община Камено и бургаските села Равнец и Братово.
Концертът ще започне в 18.00 часа на 10-и ноември в залата на НХК, а сред изпълнителите, обединили се за благородната кауза са Веселин Маринов, Стефан Диомов и "Петте сезона", група "FOUR" с Преслава Минасян, танцов ансамбъл "Здравец" - Камено и други.
Час преди концерта - в 17.00 часа ще бъде открит благотворителен базар, на който срещу лично дарение ще се предлагат коледни лакомства, традиционни български сувенири, както и специална коледна фотосесия за малки и големи.
Съорганизатори на концерта са сдружение "Алианс за нашите деца", ГЕРБ - Бургас, "Жени ГЕРБ" - Бургас и "Майки ГЕРБ".
Всички събрани средства от благотворителния концерт с базар, ще бъдат дадени за нуждите на деца от семействата на пострадалите от бедствието в общините Бургас и Камено. Събитието е част от мащабна кампания, инициирана от ГЕРБ - Бургас, която продължава с набиране на мебели и техника за наводнените домакинства.