Съпруга на футболист се подвизава в еротичен сайт Заниманията на Вероника разкри читател на сайта, който ни изпрати линк с нейни снимки.

Срещу снимката й в предизвикателна поза са посочени мерките й 90-59-91. В инфото за нея е посочена специална отметка за бюста й и това, че няма татуировки.

В сайта Вероника се подвизава и с други имена. Тя е известна и като Анабел, Ингрид, Ника. На прелестите на футболната съпруга се радват ценители на женската хубост по цял свят. От сайта обаче не става ясно дали родената в Украйна Вероника се е снимала в горещи пози преди да срещне любовта на живота си и дали продължава да упражнява заниманието и след като е казала "да".

Вероника Пукас и Александър Стоимирович подписаха в ритуалната зала на улица "Вардар" в Бургас на 9-ти септември 2009-та година. Тогава сърбинът играеше в "Черноморец-Бургас". Той залюбил изгората си в родината й Украйна. Стоимирович играл във Висшата лига на Украйна, когато Димитър Димитров-Херо го поканил да дойде в Бургас. Със себе си футболистът взел и половинката си.

От тази есен Стоимирович рита за отбора на "Беград", а неговата съпруга по всяка вероятност краси трибуните на стадиона, окуражавайки го по време на футболен мач.