И двата спектакъла ще се играят благотворително

И двата спектакъла ще се играят благотворително

Актьорите от театралната школа "Талантино" играят благотворително за своя режисьор Станимир Карагьозов. Създателят на "Талантино" води битка с тежко заболяване. Трупата, която работи с него от години, прави всичко по силите си, за да му помогне, не само подкрепяйки го духовно, но и финансово. Първата благотворителна акция се проведе спонтанно след края на спектакъла "Прелестите на изневярата", когато зрителите бяха призовани да помогнат за събиране на средства за лечението на Станимир Карагьозов. Дълга опашка от съпричастни бургазлии се изви пред кутията, която бе поставена на входа на Кукления театър.

С това актьорите самодейци не спират до тук. Те ще играят благотворително два спектакъла. Първият е на 15-ти февруари от 19.00 часа в Кукления театър и е постановката "Забравена от небето". Спектакълът е по разкази на Екатерина Томова, постановката е на Станимир Карагьозов, хореографията на Златина Амелева, музика - Кайно Йесно Слонце, с участието на Боряна Стамболиева и Тонка Георгиева.

Вторият е на 16-ти февруари отново от 19.00 часа в Кукления театър и е на "Верига от думи" по текст на Жорди Галсеран, с участието на Стефан Василев и Таня Памукчиева.

Билетите и за двата спектакъла се продават благотворително. Индивидуален билет - 12.00 лева, билет за двама - 20,00 лева, билет, закупен непосредствено преди спектакъла - 15.00 лева. Билети се продават на каса "Часовника" и на касата на Държавна опера.

Всеки, който има възможност и желание може да преведе средства и по банковата сметка: BG79UNCR75271043984116, Станимир Кирилов Карагьозов.

Галерия