Татяна Лолова ще се срещне със своите почитатели в Бургас в първия ден на октомври

Татяна Лолова ще се срещне със своите почитатели в Бургас в първия ден на октомври

Татяна Лолова ще представи книгата си "Дневници и делници" на 1-ви октомври в експозиционен център "Флора" - Бургас. Премиерата е с начален час 18.00. На нея ще присъства и редакторът на книгата - журналистът и продуцент Георги Тошев.

"Дневници и делници" е лично пътуване през годините из живота на актрисата Татяна Лолова. Тя отваря старите тетрадки със спомени, за да разкаже за личности, които са част от културната история на България - Лили Иванова, Невена Коканова, Георги Парцалев, Стоянка Мутафова, Георги Калоянчев... Четивото показва любопитни снимки и истории от един живот.

Присъстващите на събитието ще имат ексклузивната възможност при желание да закупят едно от първите сто копия на книгата, още преди тя да е достигнала до книжарниците - както и разбира се, да получат личен автограф от най-усмихнатата дама на българската кино и театрална сцена. Входът е свободен, всички са добре дошли.

Срещата на Татяна Лолова и Георги Тошев с бургазлии и гостите е част от афиша на третото издание на фестивала на изкуствата "Порт Прим Арт Фест", организиран от гранд хотел и СПА "Приморец" със съдействието на Община Бургас.

Галерия