Фестивалът ще се проведе за трети пореден път. Снимки Община Бургас

Фестивалът ще се проведе за трети пореден път. Снимки Община Бургас

100 участници ще завладеят публиката на "Teen Boom Fest", който се организира от Община Бургас за трета поредна година. Той ще се проведе на 20-ви и 21-ри август в Зоната за обществен достъп на пристанището.

Третият пореден фестивал ще събере рекорден брой от 100 участника, сред които най-популярните инфлуенсъри, ютубъри, влогъри, блогъри и музиканти от социалните мрежи. Те ще се срещнат очи в очи със своите почитатели, за да си поговорят, снимат и забавляват.

Началото на събитието е обявено за 16.30 часа. Тогава ще стартират вълнуващите фен срещи с популярните инфлуенсъри. От 21.00 часа сцената на фестивала ще се наелектризира с най-големите музикални хитове.

Верен на своята мисия фестът ще насочи прожекторите към важни теми за младото поколение и опасностите, които ги заобикалят - употребата на наркотични вещества, насилие, рисковете в социалните мрежи и други.

Първото издание на се реализира през 2020 година. След две успешни издания, събирайки над 20 000 души, събитието се превърна в платформа-магнит за младото поколение между 8-25 години и техните семейства.

Входът е свободен.

Галерия