DSC_2322

DSC_2322

Тоалетите от семпли до кич на Бургас и морето

на изпълнителите, участвали в музикалния форум. От семплото до кича варираше дизайна на тоалетите на участниците в конкурса, които събра публиката на Летния театър.

Дамите от дует "Мания" се вихреха на песента "Парещи следи" с тоалети граничещи с кича, достойни за вариететна програма, но не и за сцената на музикален конкурс.DSC_2457DSC_2318DSC_2550DSC_2483DSC_2520DSC_2526DSC_2725

За разлика от тях Маргарита Храмова бе облякла черна рокля с елегантни обувки. Единствено от представителите на нежната половинка на певиците впечатление направи тоалетът на Гюлсюм Али. Колежката от Българско национално радио, която се представи с песента "Щастливи и от малко" излезе на сцената на Летния театър с уникален тоалет. Чаровната и крехка Гюлсюм бе в стилен ансамбъл - с пола панталон и сако и високи черни ботуши, допълващи тоалета.

Гранд дамата на Морската Мелпомена - Димитрина Тенева прибави към шикозния си и пищен тоалет мокасини в целен цвят.

На тазгодишното 35-о издание на "Бургас и морето" изненади в тоалетите на певците не се забеляза. Водещият Камен Воденичаров се яви  на сцената на Летния театър - съвсем официално, с черен панталон и риза, допълваща с дискретна папионка.

Половинката на Тони Димитрова - Иван Ченов пък бе надялан бяла дреха, подхождаща на индийски махараджа, без да има тюрбан на главата. Затова пък музикантът бе с прическа, напомняща за монах от манастира "Шаолин".

Изпълнителят на гръцки ритми Жан Шейтанов се представи с авторското си парче "Не тръгвай, остани", облечен  с цветна риза, стилен панталон и черни мокасини, окантени с червен лак.

В стилни тоалети пред бургаската публика се представиха Димитър Атанасов и Христо Младенов. Двамата изпълнители на песента "Миг от спомен" бяха облечени в панталони и бели ризи. Сценичната им партньорка Мартина Иванова бе в черна дълга рокля.

Както винаги нестандартни и провокативни, както с държанието си, така и с тоалетите бяха музикантите от група "Тангра" - тесни панталони тип "цигара", дънки, скъсани на бедрото. Музикантите от групата бяха решили да обуят обувките си на бос крак. Модата явно е завладяла масово мъжете, защото повечето от певците на конкурса бяха боси в обувките си.