Ще бъде извършен повторен оглед на мястото на инцидента, уточниха от полицията. Снимка Архив Черноморие-БГ

Ще бъде извършен повторен оглед на мястото на инцидента, уточниха от полицията. Снимка Архив Черноморие-БГ

Мъж и две деца загинаха в пожар в Средец. Другите две и майка им се борят за живота си. Трагедията се разигра малко сред 22.00 часа на 7-и март в дома на семейството на средецката улица "Захари Стоянов" №11, съобщииха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР.

Пожарът лумнал в къщата, в която по това време били 34-годишният А.Й., 38-годишната А.И., с която живее на семейни начела и четирите деца на жената - 6-годишната М.И., 12-годишния М.Ш., 11-годишния К.Ш. и 8-годишния Я.И. В пожара изгорели 34-годишния А.Й., 6-годишната М.И. и 12-годишния М.Ш. Жената и и двамата й синове – К.Ш. и Я.И. са откарани в УМБАЛ – Бургас, а оттам са транспортирани в Клиниката по изгаряния във Варна. И тримата са с опасност за живота.

"Такава трагедия тук не помним. Хората са от Средец, живеят много бедно. Ще помогнем на роднините да организират погребението на мъжа", каза пред "Черноморие" кметът на Община Средец Иван Жабов.

Причините за възникване на пожара са в процес на изясняване. Предстои да се извършването на повторен оглед на мястото. По случая е образувано досъдебно производство.

Очаквайте подробности и снимки.