Университетът разполага с база в Царево, която му бе предоставена безмъзмездно с решение на ОбС. Снимка Община Царево

Университетът разполага с база в Царево, която му бе предоставена безмъзмездно с решение на ОбС. Снимка Община Царево

Тракийският университет в Стара Загора обявява допълнителен прием на студенти с възможност за изнесено обучение в Царево. Университетът разполага със собствена база в морската община, която бе предоставена с решение на Общинския съвет за следващите няколко години.

Желаещите да кандидатстват могат да подадат диплома за завършено средно образование и оценката от положения държавен зрелостен изпит по български език и литература.

Кандидатстването е за специалности в Аграрния и в Стопанския факултет - съответно - "Зооинженерство", "Рибовъдство и аква култури", "Агрономство / "Полевъдство", "Агрономство" - етерично маслени култури, "Екология и опазване на околната среда" и за специалностите - "Аграрна икономика и търговия", "Регионална икономика и управление", "Бизнес икономика", "Местни финанси", "Информационни технологии в икономиката и управлението", "Софтуерно инженерство" и "Информационни технологии".

Кандидатстването става онлайн на този линк - https://rb.gy/aa835 или на място в ректората на Тракийския университет в Стара Загора. Допълнителна информация може да се получи на телефон - 0886 292955, 0889 559, 0884 737 295 или на сайта на висшето учебно заведение - www.trakia-uni.bg.

Галерия