Изложението ще се проведе на 17-ти и 18-ти ноември

Изложението ще се проведе на 17-ти и 18-ти ноември

Флористи и сладкари, сватбени агенции и дизайнери на булчински рокли, фотографи и ювелири, специалисти от света на красотата и DJ-и, уважавани професионалисти от сватбения бранш - всички са добре дошли на "Grand Wedding Expo". Третото издание на специализираното сватбено изложение ще се проведе в дните от  17 до 19 ноември (четвъртък до събота, включително). За целта, абсолютно безвъзмездно своите елегантни пространства предоставя гранд хотел и СПА "Приморец" - Бургас - организатор на събитието.

Елегантният бургаски хотел организира форума в полза на всички бъдещи младоженци, които търсят правилните решения за своята сватба и професионалистите от сватбения бранш, които могат да ги предоставят. Реално, форматът е място за среща на бъдещите семейства и сватбените специалисти. Ще покаже нагледно различни детайли от тържеството - тематични украси, идеи за сладък бар, флорални композиции, сватбени рокли, годежни и сватбени бижута и други.

Всеки изложител в "Grand Wedding Expo" ще има възможност по подходящ начин да представи своите услуги и работа. Предвидени са и тематични подсъбития с модератори от различни направления, които ще дадат информация по важни детайли от съответния компонент от сватбеното тържество. Част от темите ще са фотография, избор на меню, съвети за красота и други.

Гранд хотел и СПА "Приморец" ще има грижата за комуникационното и имиджово позициониране на участниците в "Grand Wedding Expo", както и за достигането до информация за изложението до широка публика бъдещи семейства, които планират сватбеното си тържество.

Третото издание на форума се организира напълно безвъзмездно за всички - изложители и посетители. Цели формиране на устойчива среда и традиция за среща на сватбения бранш и бъдещите младоженци. Като предпочитана морска сватбена локация през всеки сезон, Бургас заслужава свое класно сватбено изложение, което да предложи потенциала и богатия микс качествени сватбени услуги.