Морското представление на спектакъла е планирано за 28-ми октомври

Морското представление на спектакъла е планирано за 28-ми октомври

"Три сватби и едно възкресение" ще разсмива бургазлии на 28-ми октомври, понеделник. Постановката на драматичен театър "Сава Огнянов" в Русе гостува в Бургас по покана на културна организация "Арт Мелпомена". Представлението ще започне в 19.00 часа в залата на Военния гарнизонен клуб (бивше ДНА б.р.).

В италианската комедия играят познатите от телевизионния сериал "Скъпи наследници" актьори София Бобчева и Юлиян Петров. "Три сватби и едно възкресение" е по мотиви от "Слуга на двама господари" от Карло Голдони. Режисьор е Ивайло Ненов, автор на музиката - Пламен Мирчев - Мирона.
В спектакъла участват още - Кристиана Ценкова, Ивайло Спасимиров, Кадри Хабил, Дайана Михайлова, Венцислав Петков, Йовко Кънев, Любомир Кънев, Александър Узунов
Получаваш покана! Ще има сватба! Цели три!
Но има и още ... О, не, смърт... възкресение?!?
Три сватби и едно възкресение!
Всичко онова, което си виждал досега. Това е история на супер гладния Марио, който прави и невъзможното, за да се наяде, и дори успява да се влюби.
Това е история на сладката Кармела и нейния Пеперониус, която не отстъпва по съспенс и емоция на никоя сапунена опера.
Това е история на влюбените Джулия и Алберто, които майсторски успяват да живеят едновременно в малък хотел без да се срещнат нито веднъж. Тона са три любовни истории в гърмящото от сензации градче Росито.
При толкова любов, смъртта няма място... затова нека бъде възкресение!
Три сватби и едно възкресение!

Билети се продават на каса "Часовника".