Рустислава Йорданова седна на стола на ректора на БСУ проф. д-р Милен Балтов

Рустислава Йорданова седна на стола на ректора на БСУ проф. д-р Милен Балтов

Ученичка от бургаската Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" стана ректор за един ден. Тя седна на стола на ректора на БСУ проф. o-, Милен Балтов. Ученици от ПГТ "Проф.д- р Асен Златаров" се включиха в инициативата на Бургаския свободен университет и фондация "Джуниър Ачийвмънт България" - "Мениджър за един ден". Учениците - Хамиде Исмаилова X "б", Давид Ларяновский X "б" и Елеонора Георгиева XI "а", Магдалена Апостолчева XI "а", Павел Кръстев XI "а" и Георги Жечев (ПГКПИ) станаха "Декани за един ден" съответно в Центъра по юридически науки, Центъра по икономически и управленски науки, Центъра по хуманитарни науки, Центъра по информатика и технически науки и се запознаха с работния процес на деканската длъжност.

Рустислава Йорданова X "б" и Катерина Димитрова (ПГРЕ "Г.С.Раковски") бяха избрани да заемат поста на ректора на БСУ - проф. д-р Милен Балтов. Той им обясни как се ръководи образователната структура.

С тази инициатива учениците се запознаха с организацията на университетското образование в БСУ, не само като потенциални студенти, но и като бъдещи професионалисти в сферата на науката и образованието.

Галерия