Даниела Божинова, втора в листата на коалиция, представи идеите си за развитие на общината

Даниела Божинова, втора в листата на коалиция, представи идеите си за развитие на общината

Жителите на град Българово се срещнаха с кандидата за кмет за община Бургас Иво Баев и кандидатите за общински съветници в Бургас Даниела Божинова и Койна Ванишева от коалиция "Демократична България - Обединение" ("Да, България", ДСБ, Зелено движение). Даниела Божинова, която е втора в листата на коалицията и Койна Ванишева са представители на Зелено движение. На срещата присъства и Владимир Дуков, също кандидат за общински съветник, представител на "Да, България". Срещата бе по покана на Койна Ванишева, която е родом от Българово.
Канализацията е най-големият проблем на единствения град, след Бургас, в пределите на общината. Тя е започната, но изграждането й е спряно засега.
"Довършването й се отлага за следващи мандати, след като бъдат избрани "правилните" партии и хора. Същевременно държавата е изпълнила ангажимента си за изграждане на технически комуникации към фирмите в Индустриалната зона на Българово. Това, разбира се, е добре за инвеститорите и инвестиционния климат в региона. Но аз се питам, обикновените жители на Българово не са ли инвестирали живота си т.е. всичко, което имат в това място и следва ли да бъдат последни на опашката за елементарни публични услуги и по-добри условия?", сподели след срещата Даниела Божинова.
Коалиция "Демократична България - Обединение" ("Да, България", ДСБ, Зелено движение) е под номер 66 в интегралната бюлетина.

Галерия