За последно Лили Иванова пя в Бургас през 2016 г. Снимка Лина Главинова

За последно Лили Иванова пя в Бургас през 2016 г. Снимка Лина Главинова

В Бургас местят полуфиналните срещи от първенството по волейбол, заради концерта на Лили Иванова. Примата на родната поп музика ще излезе на сцената в спортна зала "Младост" на 16-ти април, вторник. Според календара на Българската федерация по волейбол на 15-ти и 16-ти април в залата трябваше да се играят двубоите на местния тим на "Нефтохимик 2010". Заради концерта обаче, датите са променени. "Постигнахме договорка с федерацията и оттам се съгласиха срещите да се изиграят на 14-ти и на 15-ти април", каза за "Черноморие" Митко Илиев - управител на спортна зала "Младост".

Концертът на Лили Иванова в Бургас е част от националното й турне, което започва на 29-ти март с концерт във Велико Търново и ще завърши на 9-ти декември в София. В турнето са планирани 12 концерта, три от които в столицата. Цените на билетите за концертите във Велико Търново, Габрово, Гоце Делчев, Ямбол, Шумен, Хасково са от 30 до 60 лева. За концертите в Бургас, Варна и Пловдив - от 30 до 80 лева, а за софийските изяви на Лили Иванова - от 50 до 180 лева.

В Бургас Лили Иванова ще излезе пред 1 300 свои почитатели. Толкова билети са пуснати в продажба. Само за три дни две трети от местата са разпродадени, установи проверка на "Черноморие". Все още има малко билети от 50 лева. По-голям избор има за партера, където цената е 60 и 80 лева.

Очаквайте подробности за изискванията на екипа на Лили за концерта в Бургас.