Курсовете ще се изпълняват в нощта на събота срещу неделя. Снимка Архив Черноморие-бг

Курсовете ще се изпълняват в нощта на събота срещу неделя. Снимка Архив Черноморие-бг

В празничната нощ на 4-ти срещу 5-ти май, събота срещу неделя - Възкресение Христово, по линии с номера Б11 и Б12 в Бургас ще бъдат извършени извънредни курсове с часове на тръгване от начална спирка в 00:30. Линиите обслужват основните спирки в комплексите "Изгрев", "П. Р. Славейков" и "Меден рудник", както и спирки на възлови места в града - УМБАЛ, булевард "Демокрация", улица "Булаир", като се очаква автобусите да бъдат в района на жп гара / Транспортна болница приблизително около 00:45-00:50 часа. В тези курсове пътниците ще могат да пътуват безплатно.

Клиентите могат да се възползват и от платената нощна линия, която осигурява транспортно обслужване на пътниците всяка нощ в интервала от 23.30 до 04.00 ч. Тя свързва централната част на града с комплексите "Меден рудник", "Зорница", "Изгрев" и "П. Р. Славейков".

"С оглед осигуряване на безопасно и комфортно пътуване, умоляваме гражданите да не внасят запалени свещи в пътническите салони на автобусите!", призовават от общинският превозвач "Бургасбус".