Тони Димитрова е част от националния и от регионалния комитет в подкрепа на Герджиков - Минева. Снимка Архив Черноморие-бг

Тони Димитрова е част от националния и от регионалния комитет в подкрепа на Герджиков - Минева. Снимка Архив Черноморие-бг

В Бургас създават Инициативен комитет в подкрепа на кандидатурата за президент и вицепрецидент на проф. Анастас Герджиков и полковник Невяна Митева. Те са издигнати от национален ИК и са подкрепени от коалиция "ГЕРБ - СДС", "Движение Гергьовден" и БЗНС.

Сега на местно ниво също създават комитет в тяхна подкрепа. Ето и писмото на ИК:

"Ние, граждани на Бургас, с различни професии и житейски възгледи, намираме за необходимо да се обединим в подкрепата си за кандидат-президентската двойка - професор Анастас Герджиков и полковник Невяна Митева. В тяхно лице виждаме една спокойна сила, необходима на България повече от всякога, днес, когато сме изправени пред здравна, енергийна, икономическа и демографска криза. На два последователни парламентарни избори, мъдрият български народ чрез вота си каза на своите политици: "Освен всички останали кризи, добавяме ви и политическа"!

Каза им: "Трябва да спрете разделението, да се обедините в името на общото ни добруване"!

За жалост твърде малко от политиците чуха този категорично ясен призив на българите. Сред малкото чуващите и виждащите са именно полковник Митева и професор Герджиков.

Тяхното волеизявление за единение на нацията, независимо от политическите различия на хората, е правилното и спасителното за България в този момент. Те гледат отвъд политическата конюнктурност - там, на където сме отправили поглед и ние, загрижени за нашите деца, за поколенията, които идват след нас!

И понеже живеем в едно от най-красивите кътчета на България, което редом с природните и човешките си красоти, се слави и с лечебната си поморийска кал, позволяваме си да окуражим професор Герджиков и полковник Митева с прозрението, че калта, дори политическата, често е лечебна.

Хората се нуждаят от мъдро лечение на заболелите им от разделението души. Ние вярваме, че кандидат-президентската двойка Герджиков-Митева са лечението, от което всички се нуждаем!

Успех, Невяна!

Успех, професоре!

Стефан Диомов

Тони Димитрова 

Юрий Ангелов

Живко Иванов

Добрин Вътев 

Диана Саватева 

Проф. Желчо Стефанов 

Проф. Иван Димитров 

Доц. Петранка Пипева

Д-р Даниела Люцканова 

Д-р Снежана Гаврилова 

Милен Георгиев