Пощенската кутия на Дядо Коледа очаква писмата ви в магазина Подправките на Еди и Дима

Пощенската кутия на Дядо Коледа очаква писмата ви в магазина Подправките на Еди и Дима

Когато студът започне да щипе по лицето, а във въздуха затанцуват познати аромати на печени кестени и ядки, на греяно вино и портокали, значи наближава. Идва онова вълшебно време от годината, в което всеки един се връща към детството си, към онези мили и топли спомени, които са ни карали да се смеем и да искаме още и още. И тогава започваме все по-често да се заглеждаме във витрините на магазините, да търсим онези местенца, които с атмосферата си ще ни върнат в миналото. Ако се разхождате по бургаската улица "Сливница", не пропускайте да влезете в "Подправките на Еди и Дима". Коледа ще ви посрещне още на вратата и ще ви поведе на едно невероятно приключение за сетивата и за душата. Светът на подправките е обърнал сякаш нова страница, която е подчинена на предстоящите светли празници. Тук ще откриете тайните съставки, за да си приготвите у дома любимото греяно вино. Може да ги купите и като готови подаръчни комплекти, с които да зарадвате любими хора. Може да си изберете и растение или изсушени плодове, с които, освен да готвите, може и да декорирате коледните си подаръци. Специалните селекции от часове и подправки са опаковани в празнични кутии като подходящи подаръци за кулинари и любители на аромати.

Прекрачите ли прага на "Подправките на Еди и Дима" няма да ви се иска да си тръгнете оттук. Със сигурност ще поседнете край камината, за да опитате новата напитка на празничния сезон - златното лате, някой от вълшебните чайове или ароматно кафе. А ако сте с детето си, може да напишете писмо на Дядо Коледа. Добрият старец е оставил и тук своята пощенска кутия, в която се събират писмата с желанията. От утре, 28-ми ноември, всеки ще може да пусне в кутията своето писмо до Дядо Коледа. В магазина ще ви предоставят и специален лист, на който да изпишете желанията си или да помолите за мечтания подарък. Писмата ще се събират до средата на декември, за да може добрият старец да ги прочете и сбъдне всяко желание!

Ако мрачното време навън не ви е по вкуса, не пропускайте да се отбиете в "Подправките на Еди и Дима", където ви очаква вълшебния свят на Коледа.

Галерия