Предложенията са за ресторант Салини

Предложенията са за ресторант Салини

Със специално меню за празниците ще посрещнат своите гости в гранд хотел и СПА "Приморец". Предложенията ще откриете в Средиземноморски ресторант "Салини". Ето какво включват те:

Празнично меню Бъдни вечер - салата белени домати, полети с песто и поръсени с кедрови ядки и билкови крутони; ризото с мариновани скариди, вино, кокосово мляко и шафран; терин от картофи с връх от спанак с печен сусам; прясно изпечено черно хлебче с тиквено семе; печена тиква с чия, манго и пъпеш - цена: 40 лева на човек.

Празнично коледно меню - салата мариновани скариди в средиземноморски подправки с бейби спанак, моркови, крем от авокадо, панджар, круша, краставица и синьо сирене; равиоли от тиквичка със сирена и доматен сос с босилек; свинско руло с фарш от лешници, бекон, сушен домат и моркови, сос "Кианта" и картофени шайби; домашна баница с карамелизиран лук, спанак и сирене; трайфъл с дюли и орехи (дюли,бишкоти, сметана, вино, звезден анасон, пръчка канела, орехи) - цена: 45 лева на човек.

Коледно-новогодишните празници са вълшебно време – когато сме най-много с близките си, показваме своята обич и грижа, веселим се и си спомняме истинските ценности в живота, прощаваме и ни се прощава, усмихваме се повече, а Дядо Коледа дебне на всеки ъгъл. Затова, тази Коледа, независимо на колко години сте, гушнете добрия старец и се снимайте с него, усмихнати до уши. Не се грижете за вкусните празнични трапези. Те ще ви очакват – заедно с цялото семейство - в гранд хотел и СПА "Приморец".