Ваксинацията ще се извърши с ваксини осигурени от РЗИ. Снимка Архив Черноморие-бг

Ваксинацията ще се извърши с ваксини осигурени от РЗИ. Снимка Архив Черноморие-бг

В два кабинета на УМБАЛ - Бургас ще ваксинират денонощно в рамките на т.нар. зелен коридор. За удобство на бургазлии ваксинирането ще става с предварително записан час по телефона. Така ще се спести времето за чакане на опашка, няма да се образуват струпвания, а и дозите ваксини ще се планират по-точно. Телефоните за записване са 0879545082 или 056 816454. Ваксинацията ще започне от 26 февруари 2021 година, в момента се организират екипите, които ще поемат смените и се очаква доставката на ваксините.

Ваксинацията ще се извършва с ваксина, каквато е доставена от РЗИ-Бургас.

Двата кабинета осигуряват денонощен режим на ваксинация на следния график:

В делнични дни от 8 до 15 ч. ще работи и осигурява "зелен коридор" кабинет, който се намира на гърба на "УМБАЛ - Бургас" АД, до ТЕЛК 3 /входът се намира срещу Спортния комплекс, до паркинга на Спешна помощ.

След 15 ч. до 8 ч. сутринта, както и в събота и неделя, ще работи кабинет № 13, който се намира в основната сграда на МЦ "Св. Николай Чудотворец" - вход през Централната регистратура на "УМБАЛ - Бургас" АД. Предварително записване на час по телефона е силно препоръчително. Кабинетите могат да бъдат посетени и без час, но незаписалите се ще бъдат ваксинирани само ако има останали свободни дози и след изчакване на реда си. С предимство са предварително записани граждани с определен час.