В спектакъла участват Астор и Ангел Заберски бенд

В спектакъла участват Астор и Ангел Заберски бенд

Астор заедно с едни от най-добрите ни джаз музиканти под диригентството на композитора Ангел Заберски – младши, ще зарадват публиката с коледен музикално-илюзионен спектакъл през декември. "Вълшебства по Коледа" е представление за малки и големи, създадено с много приказно настроение и празнична предновогодишна емоция. На фона на коледните джаз пиеси в изпълнение на "Ангел Заберски бенд", Астор ще поднесе изненадващи илюзионни номера и фокуси. 
Спектакълът е в Държавна опера - Бургас на 23-и декември от 19:00 часа.  Билети могат да се купят от касата на Операта, цените са между 8 и 15 лева. 
Спектакълът е част от национално турне под надслов "Вълшебства по Коледа" и е подкрепено от Община Варна, като част от Рождественски салон на изкуствата, Община Добрич, Община Бургас, и Община Велико Търново. 
В музикалния състав участват Ангел Заберски – пиано, Михаил Йосифов – тромпет, Стоян Янкулов – Стунджи – барабани, Велислав Стоянов – тромбон, Борис Таслев – контрабас, испанският саксофонист Арнау Гарофе и Димитър Льолев – саксофон.

"Вълшебства по Коледа" ще донесе много коледно настроение, уютна красота, мистика и забавление. Фокусите ще бъдат за всички възрасти, а музиката от познати коледни песни. Маг Астор и Ангел Заберски обещават специална вечер за съпреживяване на илюзии и предколедно усещане. 

На сцената ще видим смело превъплъщение на добрия старец в изкусния маг, а зрителите в залата ще се почувстват приказно и ще останат наградени с най-доброто от портфолиото на най-великите артисти от българската сцена – музиканти и илюзионисти.

Галерия