JEREMY? ще пеят днес на сцената на Street Food Park

JEREMY? ще пеят днес на сцената на Street Food Park

Първият "Street Food Park" във Варна отваря отново врати за новия сезон. Вкусна храна, приготвена на място, подбрани напитки, авторски коктейли, са само част от причините да се разходите до 3 – та буна, на Крайбрежната алея. Паркът развива и своята музикална сцена, на която през месец май ще се качат голяма част от най-харесваните български изпълнители. Отриването на сезона е поверено на JEREMY? на 6-ти май, веднага след тях на 7-ми май във Варна пристига рок кралицата Милена Славова. В неделя талантливите варненци от "Кашмир" ще представят авторски парчета и други любими хитове.

До края на месеца предстои да видим Стефан Вълдобрев, Керана и Космонавтите, сензацията от телевизионното шоу "България търси талант" - Спални места, Сърмата Хари, група BGz, както и варненците от Kornu Ceti, Чавдар Гочев и София, Дуо Нинджи.
За достоен финал на майската програма е планиран концерт на любимците на малки и големи "Джанго Зе" със специалното участие на Миро Морски.

От 1-ви юни паркът ще удължи работното си време, като през сезона се очаква да гостуват  изпълнители от чужбина, стенд ъп представления, представления за деца, провеждане на тематични кулинарни уикенди, работилници и още много приятни изненади.

Галерия