Антон Георгиев от София е на седем месеца

Антон Георгиев от София е на седем месеца

Ясни са имената на тазгодишните победители в шестото издание на сайт "Черноморие" - "Бебе под елхата". Екипът на сайт "Черноморие" определи участниците, които ще получат наградите, а те са - Антон Георгиев на седем месеца от София, Димитър Лазаров на 7 месеца от Бургас, близначките Мегън и Кристиана Димитрови от Несебър на седем месеца, както и най-малкият участник тази година - 40-дневната Ася Георгиева, която е от Габрово.

110 снимки (на някои участниците са двама, защото са близнаци б.р.) бяха изпратени за участие в тазгодишното издание на конкурса "Бебе под елхата". Получихме запомнящи се фотографии на бебета и деца до 2 години от Бургас, Несебър, Помоие, Царево, Средец, Айтос, Карнобат, Велинград, Пловдив, София, Ямбол, Германия, Англия и от други места.

Благодарим за интереса, който за поредна година проявявате към нашия конкурс.

А участниците, които са отличени, ще получат за награда - книга с детски приказки. Понеже вярваме, че знанието е важно и любовта към писаното слово трябва да се възпитана, от създаването на конкурса подаряваме книги с надеждата, че чрез тях децата ще се срещнат за първи път с приказния свят на литературата.

Родителите на наградените участници в конкурса нека се свържат с нас на e-mail на сайта ни - [email protected], за да уточним как ще получат нагладите си.

Галерия