Ивана Петкова е от Бургас

Ивана Петкова е от Бургас

Пет снимки с общо 8 участници на тях са отличените в петото издание на фото конкурса на "Черноморие" - "Бебе под елхата". Екипът на морската медия заедно с фоторепортера ни Лина Главинова определи най-забавните снимки. Изборът тази година беше много труден, заради големия брой участници - 194. Получихме снимки от цялата страна, от Европа и Канада.

Конкурсът "Бебе под елхата" не отличава снимките с първо, второ и трето място. Затова и наградите, които участниците ще получат са еднакви. Понеже вярваме в поговорката "Книгата е прозорец към света", подаряваме книгата "Моите смешни 95 приказки" и календара на сайта ни за 2020 година.

Обявяваме имената на отличените по реда на получаване на писмата им на електронната поща на сайта ни:

Ивана Петкова от Бургас на 4 месеца и половина, Божидара Петрова и е на 1 година и 8 месеца от Бургас, близнаците Георги и Красияна Михайлови на 10 месеца от Стара Загора, Николай Панов на 1 година и 3 месеца от Пловдив и тризнаците Ивона, Симона и Добромир от Бургас, които са на 6 месеца.

Очакваме родителите на бебетата да ни пишат на имейла [email protected] на сайта ни, за да уточним как ще получат наградите си.

Благодарим Ви за участието! Очаквайте 6-то издание на конкурса ни в края на тази година!

Галерия