Линията Малко Търново – Бургас се изпълнява всеки ден от понеделник до неделя

Линията Малко Търново – Бургас се изпълнява всеки ден от понеделник до неделя

Бургаската транспортна фирма "М-Бус" продължава обслужването на маршрутите от общинската транспортна схема на Малко Търново. Те включват връзките между общинския център и останалите населени места  – селата Звездец, Бръшлян, Стоилово, Граматиково, Заберново, Визица и др., както и връзката между Малко Търново и областния център – Бургас.

Линията Малко Търново - Бургас се изпълнява всеки ден,  от понеделник до неделя. Автобусите по маршрута Бургас - Малко Търново тръгват от автогара "Запад" в часовете: 08:00; 12:00; 14:00 и 16:30, а от Малко Търново за Бургас в часовете: 08:00; 09:30; 14:00 и 16:30.  

"Познаваме отлично района и се радваме, че го обслужваме толкова време. Нашите шофьори  се явяват съществен фактор в ежедневието на жителите на община Малко Търново, защото автобусът е единствената им транспортна връзка", заявяват от "М-Бус". Разписания по линиите могат да бъдат открити на сайта www.mbus-bg.com.

"М-Бус" е най-големият частен превозвач в област Бургас. Освен редовни превози, фирмата предлага и специализиран транспорт на работници. Услугата е изключително полезна за работодателите, защото чрез нея те  спестяват  около 20% от разходите си за превоз.

За да отговори на нуждите на своите клиенти, "М-Бус" осъществява и организирани туристически пътувания на територията на страната и чужбина, към които има голям интерес.