Полската делегация ще бъде водена от представители на Министерството на околната среда

Полската делегация ще бъде водена от представители на Министерството на околната среда

Представители на 12 водещи полски фирми от областта на зелените технологии и кръговата икономика идват за форум в Бургас. Той ще се проведе на 17-ти октомври в морския град. Двустранната среща се организира от Търговско индустриална камара - Бургас съвместно с посолството на Република Полша в София и Полското министерство на климата и околната среда. Бизнес форумът е на тема: "Кръгова икономика" и в него ще участват и български фирми.

Полската бизнес делегация ще бъде съпроводена от представители на посолството на Република Полша и Полското министерство на околната среда: г-жа Анна Янишевска - Фрачек заместник-посланик на посолството на Република Полша в София г-н Анджей Крежел първи съветник в посолството на Република Полша в София г-жа Елжбиета Свиталска - експерт "Политико-икономически отдел" към посолството на Република Полша г-жа Йоанна Здановска представител на министерство на климата и околната среда на Република Полша г-жа Агниешка Сикорска представител на министерство на климата и околната среда на Република Полша.

В срещата са поканени за участие представители на местни държавни институции и организации, представители на бизнеса и специалисти.