Стефан Диомов създава за трети път албум детски песни. Снимка Архив Черноморие-бг

Стефан Диомов създава за трети път албум детски песни. Снимка Архив Черноморие-бг

Вокална група "Изгревчета" ще промотира първия си албум на концерт. Седемнадесетте възпитаници на вокалния ръководител Валя Тодорова ще зарадват бургазлии и гостите на града с промоция-концерт с песните по текст и музика на Стефан Диомов. На музикалния спектакъл ще звучат - "Моят град", "Възрастните не разбират" и други.

"Много съм щастлив, че излезе първия детски албум на "Изгревчета", заслуга има неговия вокален ръководител ВаляТодорова, която 5 години работи с децата. Тя ми помогна да се запозная с нейните възпитаници, които са на възраст от четири до седемнадесет години. Те пеят хубаво и имат сценично държание. Затова приех да им напиша детските песни и да издадем първия им албум", сподали пред сайт "Черноморие" композиторът Стефан Диомов.

За него това е третият албум с песни за деца. Концерт-промоцията на вокална група "Изгревчетата" е на 16-ти ноември от 19.00 часа в Културен дом на НХК. В нея ще участват и изгряващите малки таланти Божидар и Ванеса, Боян Михайлов, Дани Огнянов, както и Богомила от "5-ти сезона" и други.

Входът е свободен.